Alegria

Alegria

Alegria, hoofdfoto-w1000-h1000

Villa Alegria is een ruime, goed gemeubileerde villa welke ligt aan een doodlopend pleintje. De villa heeft de voordelen van een park (veiligheid en faciliteiten), maar u geniet van de privacy van een vrijstaande villa. Het is slechts een kleine wandeling naar restaurants, tennisbanen en een gemeenschappelijk zwembad.

Indeling:

Eerste etage. Grote – ouder – slaapkamer met ‘kingsize’ bed en en-suite badkamer met bad, dubbele wastafels, toilet en bidet. Vanuit de slaapkamer komt u op een ommuurd privé balkon met overdekte veranda, uitzicht verschaffend op het zwembad. Voorts treft u op deze etage een afzonderlijk terras aan, welke bereikbaar is via de overloop.

Begane grond. Hier vindt u twee tweepersoons slaapkamers; één met een en-suite badkamer met douche, dubbele wastafel, toilet en bidet. De slaapkamer heeft schuifdeuren die toegang bieden tot een aangrenzend terras met overdekte veranda. De tweede slaapkamer op de begane grond heeft een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. De villa heeft een  grote keuken met een buitendeur naar de naastliggende open terrasruimte met een in de muur gebouwde barbecue.

De ruime woon/eetkamer is voorzien van  ramen met louvredeuren die leiden naar een overdekte veranda. Deze veranda is door twee poortjes volledig af te sluiten, zodat u kleine kinderen met een gerust hart buiten kunt laten spelen. Vanaf dit terras heeft u via enkele traptreden toegang  tot de terrassen rond het privé zwembad. De tuin is afgeschermd door middel van muren. Naast het zwembad treft u een grasveld, borders en bloemen aan.

Aanwezig is: ► wasmachine ► vaatwasser ►koffiezetapparaat ► waterkoker ► LED High Definition TV met schotel gericht op ASTRA 1 (alle NL programma’s) ► DVD-speler ► audio installatie met cd-speler ► telefoon (slechts voor binnenkomende gesprekken en uitgaande lokale gesprekken). Voor uitgaande gesprekken staat op 30 meter afstand van de villa een telefooncel ► verwarming of koeling (al naar gelang het jaargetijde) door middel van 4 airco elementen, voor de kamer en de 3 slaapkamers (vanaf eind april t/m eind oktober tegen een meerprijs van € 100,- per week) ► houtkachel ► toegang tot internet via Router voor € 10,- per week (eigen Smartphone, Laptop of IPad meenemen)

Verdere wetenswaardigheden:

  • Google Earth coördinaten: 37°02’53.01″ Noorderbreedte en –8°02’21.53″ Westerlengte
  • Strand 930 m (9 min lopen)
  • Tennisbanen op 150 m
  • Gemeenschappelijk zwembad op 200 m
  • Deze villa ligt op 90 m afstand van villa Kitas en op 250 m afstand van villa Neves
  • Prijsopzet: van eind april tot eind oktober, behoudens de bovenomschreven airco, all-in prijzen (inclusief schoonmaak op 3 werkdagen) en de eind schoonmaak
  • Prijsopzet winterperiode: zie beschikbaarheidpagina
  • Aanwezig: zes lakenpakketten (wekelijkse verschoning indien u langer dan 1 week verblijft) en zes sets handdoeken (één keer per week extra verschoning)
  • Strandlakens dient u zelf mee te nemen

Villa Alegria & Villa Vivenda:
Contactpersoon:

de heer O.A. Veenstra, telefoonnummer: +31 (0) 6 51 50 74 44. E-mail (klik hier)

Klik hier voor beschikbaarheid en prijs