Welkom

Welkom op de website van Algarve Villas!

Wilt u genieten van een heerlijke vakantie in een luxe uitgeruste villa met privé zwembad?

Dat kan, want via onze eigen website verhuren we vier villa’s op twee villaparken midden in de zogenaamde Gouden Driehoek van de Algarve in Zuid-Portugal, aan de kust bij het dorp Almancil. De Gouden Driehoek is ongeveer 5 km lang en 2 km breed en omvat enkele urbanisaties die liggen tussen de exclusieve ‘resorts’ Vale do Lobo en Quinta do Lago. Onze eerste villa staat op villapark ‘Varandas do Lago’ en onze tweede villa staat op villapark ‘Vale do Garrão’. Daarnaast verhuurt onze Portugese aannemer nog twee villa’s, ook op villapark Vale do Garrão. Alle villa’s liggen op 18 km afstand van de luchthaven van Faro (20 min rijden).

U kunt op verschillende manieren naar onze villa’s in de Algarve toekomen. De gemakkelijkste manier is natuurlijk een vlucht te boeken naar de luchthaven van Faro. Alle mogelijkheden zijn beschreven op onze reis subpagina.

vanaf € 138 vanaf € 54
vanaf € 149 Brussels Airlines vanaf €119

De vier villa’s worden beschreven op deze website. Raadpleegt u alstublieft onze beschikbaarheidspagina welke villa u in welke periode nog kunt huren.

Omdat u rechtstreeks bij de eigenaren reserveert, krijgt u de mogelijkheid om tegen een gunstige prijs te genieten van uw vakantie in één van deze compleet uitgeruste villa’s. Zonder tussenkomst van een touroperator ontloopt u een prijsopslag van tussen 15 en 30%. Daarnaast heeft u het voordeel dat de eigenaren zelf de planning van de verhuur beheren, zodat u niet lang op antwoord hoeft te wachten bij een vraag of een villa nog beschikbaar is.

kaart Algarve

Een ideale vakantiebestemming!

De Algarve, een bijzonder geliefde provincie van Portugal, staat onder meer bekend om zijn mooie stranden, haar milde klimaat, haar mooie natuur en natuurlijk haar prachtig aangelegde Golfbanen. Al onze villa’s zijn gebouwd in de kuststreek van de Algarve op maximaal 1 km van het strand. Uiteraard zijn al onze villa’s van alle luxe voorzien.


Tavira, Haven

Lagos, Ponte de Piedade

Graag geven wij een toelichting over het klimaat in de Algarve.

De villa’s staan hemelsbreed maximaal 800 m van de Atlantische Oceaan af. In de zomer betekent dit een aangename warmte, omdat zelfs in hartje zomer – onder invloed van de zee – de temperatuur nauwelijks boven 35 graden uitkomt. In de winter zorgt diezelfde invloed , gecombineerd met het grote aantal zonuren, voor heerlijk milde buitentemperaturen. Onderstaand overzichtskaartje verschaft u een prima inzicht. Let wel: het betreft temperaturen in de schaduw.


Overzicht maandgemiddelden…

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen!